PREFAB BETON

Prefab beton

Voor prefab betonelementen tot 5 ton  kunt u terecht bij Buyk Betontechniek bv. Wij zijn al sinds 1997 gespecialiseerd in prefab beton en wij kunnen het prefab beton element van uw keuze voor u produceren. Bovendien kunt u bij ons uit verschillende soorten motieven kiezen.

Producten

Van trappen tot brugdekken en van liftschachten tot watermeterputten, bij Buyk Betontechniek bv vindt u het allemaal. Bovendien bent u bij ons verzekerd van prefab beton elementen die een hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau hebben en gemakkelijk en snel te monteren zijn. Het prefab beton van Buyk Betontechniek bv biedt u alleen maar voordelen. 

Wilt u meer weten?

Kijkt u gerust even verder op onze website voor meer informatie over het prefab beton, en de verschillende producten die wij voor u kunnen maken.

Mocht u na het lezen van deze informatie meer willen weten, of direct een afspraak willen maken met een van onze adviseurs, dan kunt u bellen naar telefoonnummer: (0184) 616617 of even een fax met uw informatie te sturen naar (0184) 618500

Buyk Betontechniek  logo
Buyk Betontechniek

Copyright © 2024 Buyk Betontechniek | Cookies | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl